Destilerija Zarić na Diplomatskom bazaru

Destilerija Zarić na Diplomatskom bazaru

U Ljubljani je, 3. decembra 2017. godine, održan tradicionalni 24. Diplomatski bazar u organizaciji slovenačkog Međunarodnog udruženja žena. Kao i svake godine, na Diplomatskom bazaru je, pored ostalih diplomatsko-konzularnih predstavništava, učestvovala i Ambasada Republike Srbije .
I ove godine Destilerija Zarić je učestvovala na ovoj manifestaciji svojom donacijom i doprinela predstavljanju Republike Srbije na najbolji mogući način.
Ovaj humanitarni bazar svake godine privlači značajnu medijsku pažnju. Pored medijske, štand Republike Srbije privukao je i pažnju posetilaca svojim proizvodima i robnim markama. Tako je i ostvario značajan prihod koji je namenjen u humanitarne svrhe.
Organizatori Diplomatskog bazara su podržali mnoge projekte, ali prvenstveno one koje se odnose na pružanje pomoći onima koji su oboleli od autizma i cerebralne paralize.
Destilerija Zarić je rada da i budućnosti učestvuje na događajima koji promovišu Republiku Srbiju i da doprinosi u pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
bazar ljbazar ljubljana